Meerdere zalen en ruimtes voor zakelijk gebruik

Voor het organiseren van vergaderingen, trainingen of evenementen, een sfeervolle ontvangst, lunch of diner bieden verschillende zalen en ruimtes op Huis Landfort een veelheid aan mogelijkheden.

De Zaal in het landhuis is geschikt voor stijlvolle besloten lunches, diners en vergaderingen tot maximaal 24 personen. Deze blauwe zaal is rijkelijk ingericht en voorzien van prachtige textiele bespanningen, de tafel wordt in stijl gedekt met zilver, fraai glaswerk, mooi serviezen en feestelijk aangekleed met mooie tafelstukken. Hier ervaart men in stijl hoe vroegere eigenaren de maaltijd gebruikten.

In de Salon, Wintertuin en Tuinsalon kunnen kleinschalige representatieve bijeenkomsten worden gehouden. Ook deze vertrekken zijn smaakvol historiserend ingericht. Vanaf de Wintertuin en Tuinsalon heeft men een heerlijk zicht op het glooiende, bloemrijke park dat aan de achterzijde van het landhuis ligt. Dit alles draagt eraan bij dat het landhuis een uitgelezen ambiance biedt voor een bijzondere en exclusieve ontvangst.

In het koetshuis bevindt zich een goed toegeruste zaal, die in theateropstelling ruimte biedt tot 125 personen. Een gezeten lunch, vergadering of diner is mogelijk voor een gezelschap tot maximaal 100 personen. Ook is het mogelijk om kleinschalige recepties, een laatste afscheid van een dierbare overledene, vergaderingen (al dan niet met breakout rooms) of lezingen te organiseren.
Bij zomerse ontvangsten, als gebruik gemaakt kan worden van onze Oranjerie en het terras langs het koetshuis, kunnen er ca. 250 mensen onthaald worden.

Zowel in het koetshuis als het landhuis is een ruime professionele keuken aanwezig. Daarmee kan iedere cateraar waar wij mee samenwerken uitstekend uit de voeten om topprestaties te leveren.

Exclusief verblijven op Huis Landfort

Natuurlijk gaat stichting Erfgoed Landfort uiterst zorgzaam om met de historische buitenplaats. Daarom kijken wij in wederzijds belang goed naar de geschiktheid van de ruimtes in relatie tot een gebruiksaanvraag. We gaan zorgzaam om met onze omringende natuur, dat betekent dat wij geen geluidsoverlast noch lichtvervuiling toestaan. Hierdoor zijn dansfeesten en disco’s uitgesloten.

Voor de maaltijden werken wij samen met enkele goede cateraars, die op niveau mooie en smakelijke gerechten bereiden. Wij weten dat maatwerk de sleutel is om van ieder evenement een succes te maken. Bovendien geldt voor alles dat wij ons zeer inspannen om voor uw gasten een ambiance te creëren in overeenstemming met de prachtige interieurs en omgeving, waardoor zij zich de koning te rijk voelen.

Voor aanvullende informatie, een aanvraag voor gebruik en kosten of om een afspraak te maken om de ruimtes te bezichtigen en uw wensen te bespreken met het oog op een bijeenkomst, bel met  René Dessing + 31 (0) 6 22 801 668 of vul het contactformulier in.

Fotografie op locatie

De historische buitenplaats is een unieke locatie voor een fotoshoot.   

Een bruidsreportage met maximaal zes aanwezige personen € 150,- (excl. 21% BTW)
Een fotoshoot voor een bedrijf per dagdeel € 500,- excl. 21% BTW
Een fot
oshoot voor een bedrijf met gebruik van verkleedfaciliteiten / make-up per dagdeel € 750,- excl. 21% BTW. Een ruimte hiervoor zal beschikbaar zijn in het koetshuis.

Filmopnames en andere media-producties in overleg en prijs op aanvraag.

Bij gebruik van Huis Landfort voor fotografielocatie, heeft men uitsluitend toegang tot het koetshuis, het Kleine Erf rond het landhuis en/of de moestuin. In het landhuis worden geen fotoshoots of filmopnames toegestaan.

Voor aanvullende informatie belt u met René Dessing + 31 (0) 6 22 801 668 of vult u het contactformulier in.