Zakelijk gebruik

In de Zaal van het landhuis kunnen stijlvolle besloten diners, lunches en  vergaderingen worden georganiseerd. Voorts zijn hier kleinschalige representatieve bijeenkomsten op aanvraag mogelijk.

In het koetshuis bevindt zich een grote ruimte die voor groepen tot maximaal 100 personen gebruikt kan worden voor een gezeten lunch of diner. In theateropstelling kunnen hier 120 mensen plaatsnemen, terwijl recepties tot 200 mensen mogelijk zijn.

Wij zijn zuinig op onze buitenplaats en in wederzijds belang kijken we goed naar de geschiktheid van de ruimtes in relatie tot een gebruiksaanvraag. Daarmee borgen wij ook het meer exclusieve karakter van Huis Landfort. Overigens zijn twee goed geoutilleerde keukens beschikbaar in zowel het landhuis als in het koetshuis.  

Mogelijkheden

In ons landhuis en koetshuis zijn representatieve ruimtes, die ook door u kunnen worden gebruikt.   

Voor het organiseren van vergaderingen, trainingen of evenementen, een sfeervolle ontvangst of een lunch/diner bieden de zalen op Huis Landfort mogelijkheden. De Zaal in het landhuis is geschikt voor lunches en diners (vergaderingen) tot maximaal 24 personen. Daar wordt de tafel in stijl gedekt met zilver, fraai glaswerk, mooi serviezen en met mooie tafelstukken feestelijk aangekleed.
De grote ruimte in het koetshuis is geschikt voor vergaderingen, ontvangsten, lunches en diners. Maximaal kunnen 100 personen hier gezeten lunchen of dineren.

Bij stichting Erfgoed Landfort gaan wij zorgzaam om met onze omringende natuur. Dat betekent dat wij geen geluidsoverlast noch lichtvervuiling toestaan. Hierdoor zijn dansfeesten en disco’s uitgesloten. Wel is het mogelijk om kleinschalige recepties, een laatste afscheid van een dierbare overledene, vergaderingen (al dan niet met breakout rooms) of lezingen hier te organiseren.  

Voor de maaltijden werken wij samen met enige goede cateraars die op goed niveau mooie en smakelijke gerechten bereiden. Wij weten dat maatwerk de sleutel is om van ieder evenement een succes te maken. Bovendien geldt voor alles dat wij ons zeer inspannen om voor uw gasten een ambiance te creëren die in overeenstemming is met de prachtige interieurs en omgeving waardoor zij zich de koning te rijk zullen voelen.

Wilt u aanvullende informatie, heeft u een aanvraag voor gebruik en kosten van een van onze ruimtes of wilt u een afspraak maken om de ruimtes te bezichtigen en uw wensen te bespreken met het oog op een bijeenkomst, bel dan René Dessing + 31 (0) 6 22 801 668 of vul het contactformulier in.