Dankzij de volle inzet en betrokkenheid van vrijwilligers, bedrijven, donateurs, de overheid en fondsen creëert onze stichting van het eeuwenoude Huis Landfort een duurzame, klimaatbestendige en laagdrempelige ontmoetingsplaats.

Op de beletage in het landhuis bevindt zich een vertrek dat de naam de Zaal draagt. Deze uiterst stijlvolle ruimte is samen met een prachtige salon, de wintertuin en de tuinkamer beschikbaar voor representatieve bijeenkomsten. Hier kunnen maximaal 24 personen dineren of lunchen terwijl de ruimte ook geschikt voor kleine zakelijke bijeenkomsten of een besloten ontvangst tot 50 personen. Het landhuis beschikt tevens over een moderne en goed geoutilleerde keuken. In het naastgelegen nieuwgebouwde koetshuis bevindt zich een ontvangstruimte voor maximaal 120 mensen. Beide zijn prima geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Deze ruimtes dragen bij aan onze wens dienstbaar te zijn voor ondernemers uit de regio en daarbuiten, als zij behoefte hebben aan een verzorgde ontvangst of bij een relatie-evenement op Huis Landfort. 
Eigentijds met cultuurhistorische waarden: alles is gericht op het behouden van historische dimensies, het terugbrengen van de oude grandeur in het landhuis en het herstellen van het park en omringende natuur.  Daarbij laat de stichting zich vooral ook leiden door wat er wel kan op deze oude en kwetsbare buitenplaats. Daarom is Huis Landfort geen museum of evenementenlocatie. Het is een plek die particulier wordt bewoond maar waar het delen van de bijzondere natuur- en cultuurwaarden van Huis Landfort voorop staat. Hier zijn rondleidingen voor geïnteresseerde groepen of zakelijke ontvangsten op aanvraag mogelijk. Het stijlvol ingerichte landhuis telt meerdere fraai ingerichte en rijk gestoffeerde vertrekken. Voorts is er een klein auditorium beschikbaar, is er een omvangrijke bibliotheek met studiezaal en zijn er enige spreek- en stijlkamers ingericht. Opvallend is de rijke porseleinverzameling naast de vele kunstvoorwerpen die met de geschiedenis van dit huis of andere Nederlandse historische buitenplaatsen te maken hebben. Zowel de kunstcollectie, de inrichting, stoffering en de exquise behangsels maken een bezoek aan dit huis tot een unieke belevenis.

Wilt u meer weten over het aangaan van een zakelijke participatie op basis van wederzijdsheid met stichting Erfgoed Landfort of wenst u meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, bel of mail dan met René W.Chr. Dessing (+ 31 (0) 6 22 801 668) rdessing@erfgoedlandfort.nl

Hij staat u graag te woord.