Bent u ook geïnteresseerd in een begeleid bezoek aan Huis Landfort te Megchelen?

Na een jarenlange restauratie kunt u tijdens zogenaamde instap-rondleidingen individueel een bezoek brengen aan het landhuis, park en moestuin van de historische buitenplaats Huis Landfort te Megchelen. De bouwkundige en landschappelijke restauratie is grotendeels voltooid en de vertrekken van deze oude buitenplaats zijn in historiserende stijl teruggebracht. Tijdens een informatieve rondleiding ziet u de bel-etage met de fraaie stijlkamers alsmede de op de eerste etage gelegen bibliotheek en enige bijzondere vertrekken waaronder de Twickel-badkamer.

Laat u verrassen door de sfeervolle herinrichting van het oude landhuis met de fraaie marmeren entreehal, de prachtig ingerichte zalen, de rijke collectie kunstvoorwerpen, de wintertuin met bijzondere papegaaienverzameling en natuurlijk de Slingeneyer-kamer. Geniet van een rondwandeling over de romantische slingerpaden op het Kleine Erf en breng een bezoek aan de moestuin met haar 90-meter lange leifruitmuur en 18de-eeuwse visvijver. Door de professionele én vrijwillige inzet van velen is de oude zeggingskracht van de historische buitenplaats Huis Landfort hersteld en dat is uw bezoek meer dan waard.

Er zijn instap-rondleidingen op:
Vrijdag 4 en 18 november
Zaterdag 5 en 19 november

De kosten bedragen € 15,- p.p. De rondleiding start om 14:00 uur en zal circa 90 minuten in beslag nemen. U kunt hier uw tickets reserveren, uw reservering is definitief als wij uw betaling hebben verwerkt. Het aantal plekken voor deelname is beperkt. Betaalde tickets kunnen helaas niet worden geannuleerd.