Huis Landfort is vooralsnog alleen te bezoeken door groepen nadat hiervoor een afspraak is gemaakt. Inmiddels hebben talloze rondleidingen plaatsgevonden. Telkens is de samenstelling van zo’n groep anders en is men ook op verschillende wijze in de buitenplaats geïnteresseerd. Dan weer is de inhoud vooral gericht op het interieur van het landhuis, dan weer krijgen park en moestuin alle aandacht. Feit is dat het enthousiasme voor Huis Landfort unaniem lovend is.
Bij een groepsrondleiding kunt u denken aan een familie-uitje, een excursie van een vereniging met een bepaald interessegebied of een personeelsevenement. Maar soms ook weten ‘oude buren’ de weg naar het gerenoveerde Landfort te vinden. Neem de negen dochters van vader en moeder Brinks uit Megchelen. In het verleden waren ze in feite de buren van de familie Luyken, maar ze kwamen nooit verder dan het bekende wandelrondje door het bos om het huis heen. Eindelijk konden ze binnenkijken in het landhuis!
Lees hier het hele artikel over de negen zussen uit de Gelders Post van 28-06-22.

Heeft u ook interesse in een door ons georganiseerde groepsrondleiding, kijk dan op onze website naar de kosten en mogelijkheden of neem contact op met René Dessing via +31 (06) 22 801 668 of rdessing@erfgoedlandfort.nl