De Nationale SchildersVakprijs is in het leven geroepen om het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche te bevorderen. Daarnaast wil men het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden, zoals opdrachtgevers, verder promoten door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk.

Er zijn 32 voorgeselecteerde projecten genomineerd voor de Nationale SchildersVakprijs 2022 en Huis Landfort is één van de 9 projecten die genomineerd is voor de verschillende hoofdprijzen. De Juryprijs wordt toegekend door de vakjury.

Publieksprijs
Publiek kan stemmen kan tot 29 november op de genomineerde projecten, de Publieksprijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stemmen.
We doen graag een beroep op onze enthousiaste achterban om uw stem uit te brengen op Alex Koenders Schildersbedrijf te Doesburg. Bekijk onze inzending en stem via https://bit.ly/3SVnSTR

Als u al eens een bezoek aan het landhuis van onze historische buitenplaats heeft kunnen brengen, dan heeft het veelkleurige schilderwerk in combinatie met de bijzondere behangsels, tapijten en diverse kunstvoorwerpen vast indruk op u gemaakt.

Wij zijn zeer erkentelijk voor alle positieve aandacht in de media voor onze prachtige historische buitenplaats.