Het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten trakteert de kijkers dagelijks op een flinke dosis inspiratie voor een lekker groen leven. Met veel aandacht voor eten, wonen, buitenzijn en regelmatig een bezoek aan een historische buitenplaats, kasteel of landgoed. Onlangs vonden er in het landhuis van onze mooie buitenplaats de gehele dag opnames plaats en de uitzending hiervan was op woensdag 10 mei.

Heeft u deze uitzending gemist?

Klik hier om de reportage terug te kijken!

Huis Landfort is geen museum met vaste openingstijden maar een particulier bewoond huis. Alle woonvertrekken zijn in stijl gestoffeerd en ingericht met (kunst)voorwerpen uit de eigen collectie, schenkingen, bruiklenen en aangekochte voorwerpen. Tezamen leveren ze een samenhangend en aantrekkelijk ingericht huis op. Het landhuis is enkel op reservering of tijdens openstellingen te bezichtigen. Juist dit maakt deze historische plek uniek en bijzonder. Voor groepen is het mogelijk een aanvraag te doen voor een rondleiding. Ook organiseert de stichting met regelmaat instap-rondleidingen voor individuele bezoekers, informatie hierover is te vinden op de website.

(In juni is het team van BinnensteBuiten nogmaals bij Huis Landfort voor tv-opnames van het landschappelijke park en de historische moestuin. Zodra de uitzenddatum van die uitzending bekend is, zullen we dit vermelden in onze nieuwsbrief, op de website en op onze socials)

Meer uitzendingen over historische buitenplaatsen en tuinen in BinnensteBuiten bekijken?

BinnensteBuiten brengt regelmatig een bezoek aan een historische buitenplaats, kasteel of landgoed. Soms krijgt u een kijkje in de gebouwen, maar vaak worden de bijzondere tuinen en parken onder het voetlicht gebracht. Klik hier voor een overzicht van uitzendingen over historische buitenplaatsen op de website van SKBL.