Van 10:00 tot 16:00 uur zijn het landschappelijke park op het huiseiland en de moestuin toegankelijk voor individuele bezoekers, die op eigen gelegenheid een wandeling kunnen maken.
Kosten hiervan zijn € 6,- p.p.

Indien gewenst kunt u daarnaast een instaprondleiding om 13:00, 14:00 of 15:00 uur in het landhuis boeken à € 10,- p.p. U wordt dan verzocht 15 minuten voor aanvang van het gekozen tijdstip aanwezig te zijn bij het toegangs- en informatiecentrum bij de brug voor het landhuis. U kunt zowel voor- als na deze rondleiding een wandeling maken in park en moestuin.

Bestel uw tickets via deze link.

Toegankelijkheid
Er is beperkte parkeermogelijkheid bij aanvang van de oprijlaan naar het landhuis en het koetshuis, vanaf daar is het 5-10 minuten lopen naar de brug. Fietsers zijn toegestaan op de oprijlaan, er is een ruime fietsenstalling tegenover het koetshuis.

Bent u mindervalide -of begeleidt u een gast in uw gezelschap die mindervalide is- dan kunt u dit kenbaar maken bij uw reservering. U ontvangt dan van ons een bevestiging per email om bij het koetshuis van Huis Landfort te parkeren.