In samenwerking met de getalenteerde privékok Coert Boschloo organiseert stichting Erfgoed Landfort op zaterdagavond 8 juni een heerlijke culinaire avond. De avond begint om 17.30 uur met een feestelijk glas op het terras. Aansluitend volgen rondleidingen door het fraaie interieur van het landhuis onder leiding van deskundige gidsen. Hierna gaat u in het koetshuis aan tafel. Coert kookt die avond met gebruikmaking van lokale producten waarvan een deel afkomstig is uit de moestuin van Huis Landfort. Na enige amuses, volgt een heerlijk viergangen menu met bijpassende dranken en koffie/thee tot besluit. De avond zal rond 22.30 – 23.00 uur aflopen.

Het is mogelijk een eigen tafel voor acht of tien personen te boeken. Boekt u individueel (voor één tot zeven personen), dan dineert u samen met andere gasten aan een van de feestelijk ingedekte tafels. De deelname prijs inclusief alle omschreven onderdelen bedraagt € 150,- per persoon.

Praktische Informatie

Er is een nieuwe parkeermogelijkheid bij aanvang van de oprijlaan naar het landhuis, vanaf daar is het 5-10 minuten lopen naar de brug. Fietsers zijn toegestaan op de oprijlaan, er is een ruime fietsenstalling tegenover het koetshuis. 

Bent u mindervalide – of begeleidt u een gast in uw gezelschap die mindervalide is – dan kunt u dit kenbaar maken bij uw reservering. U ontvangt dan van ons een bevestiging per email om bij het koetshuis van Huis Landfort te parkeren.

Per aanmelding is het mogelijk voor max. 6 personen te reserveren. Honden zijn niet toegestaan in het landhuis, de moestuin en op het huiseiland.