Crowdfunding voor tuinkuipen

Stichting Erfgoed Landfort is een laatste crowdfunding begonnen, genaamd “Geef Landfort een tonnetje!“. Deze actie richt zich op het verwerven van duurzame houten tuinkuipen voor onze oranjerieplanten. Deze planten staan nu nog in plastic bakken en dat vinden we geen fraai gezicht. Graag schaffen we met uw hulp duurzame houten kuipen aan in de kleuren geel en blauw zodat ze passen bij de gebouwen, voorzien van handvatten of gekromde grepen waardoor ze met stokken kunnen worden opgepakt en vervoerd. Hieronder vindt u diverse mogelijkheden om bij te dragen en iedere gift wordt bijzonder op prijs gesteld.

Voor alle donateurs die bijdragen aan de verwerving van de tuinkuipen organiseren wij in 2023 een ontvangst met rondleiding. Voor informatie over onze ANBI-status en de rekenmodule voor informatie over de netto kosten na aftrek van eventuele belastingvoordelen klik hier.

Groot

Voor onze Datura’s hebben we deze grote kuipen nodig.

Middelgroot

Het middelgrote formaat is voor onze collectie citrussen op stam.

Middelklein

De Agapanthussen op ons terras passen perfect in de middelkleine tuinkuip.

Klein

De kleine kuipen zijn bestemd voor verschillende kuipplanten, zoals oleanders en agave’s.

Kies uw bijdrage

Iedere gift voor deze crowdfundingsactie wordt bijzonder op prijs gesteld. Vele kleinere bedragen vormen samen ook een ton. U kunt zelf uw gewenste bedrag kiezen (vanaf 25 euro) en doneren.