Adres

stichting Erfgoed Landfort (sEL)
Landfortseweg 4a
7078 BT  MEGCHELEN

Voor uw algemene vragen:
Telefoon: +31(0)315 377 777
Email: info@erfgoedlandfort.nl

Persvragen

stichting Erfgoed Landfort stelt goede publiciteit op prijs. We hechten aan zichtbaarheid, een goede naamsbekendheid en positieve aandacht in de media. Dat is de mooie en oude buitenplaats Huis Landfort meer dan waard.
Een aanvraag voor een interview is altijd mogelijk en graag werken wij mee aan de tot standkoming van een reportage over Huis Landfort of andere historische buitenplaatsen in Nederland.
Wij zijn bereikbaar via ons algemene telefoonnummer 0315 3 77 777 of mailt u hierover met René Dessing, directeur stichting Erfgoed Landfort via rdessing@erfgoedlandfort.nl

 

Bereikbaarheid

Met de auto
Als u gebruikmaakt van een navigatiesysteem, gebruikt u ons kantooradres; Landfortseweg 4a te Megchelen. Zonder dat hulpmiddel kunt u de volgende routebeschrijving(en) volgen:

Vanuit Arnhem (A12) zijn er twee gelijke mogelijkheden om Huis Landfort te bereiken. De tweede route is ook geschikt indien u ons vanuit Oost-Nederland via Doetinchem wilt bereiken.

Route 1:
U volgt de A12/3 richting Oberhausen en neemt de afslag Emmerich-Ost. U rijdt na de grensovergang korte tijd door Duitsland. Bovenaan de afslag gaat u linksaf en rijdt u Netterden binnen. Daar neemt u de eerste weg rechts. Dit is de Jonkerstraat. Steeds rechtdoor tot een T-splitsing met de Nieuweweg waar u rechtsaf gaat. Daarna neemt u de 1ste weg links naar de Uilenweg en bij de volgende T-splitsing linksaf naar de Zwanenburgseweg. Volgt u de bruine bordjes naar Huis Landfort. Aan het begin van de oprijlaan is een parkeerplaats. Het is dan nog circa tien minuten wandelen door het park naar het koetshuis of landhuis.

Route 2:
U neemt op de A12, richting Oberhausen, de afslag naar A18 Doetinchem/Enschede.
Na ca. 13 km neemt u afslag 4: Doetinchem Oost. Onderaan bij de stoplichten gaat u rechtsaf de N317 op richting Gendringen. Bij de eerstvolgende stoplichten gaat u rechtsaf richting N817-Gendringen. Bij de eerste rotonde neemt u de 2e afslag en op de volgende rotonde de 3e afslag. Na 10 km komt u bij een rotonde waar u de 2e afslag neemt (rechtdoor). Op de volgende rotonde neemt u de 3e afslag en komt op de Rijnweg. Op de eerste rotonde (bij het gemeentehuis) neemt u de eerste afslag. Vervolgens bij de T-splitsing rechtsaf. U volgt de weg met een scherpe bocht naar links en na 750 m gaat u rechtsaf de Zwanenburgseweg op. Volgt u de bruine bordjes naar Huis Landfort. Aan het begin van de oprijlaan is een parkeerplaats. Het is dan nog circa tien minuten wandelen door het park naar het koetshuis en of landhuis.

Openbaar vervoer
Vanaf station Arnhem Centraal stapt u in de trein naar Winterswijk. U stapt uit op station Terborg (40 min) en neemt de Arriva buurtbus 195 richting Megchelen/Ter Voert (25 min). Vanaf bushalte Ter Voert wandelt u in ca 30 minuten naar Huis Landfort.

Voor meer informatie:

Toegankelijkheid en parkeren
Informatie over toegankelijkheid en parkeren vindt u hier.

Contactformulier

Vul hieronder uw gegevens in: