Contact

Adres

stichting Erfgoed Landfort (sEL)
Landfordseweg 4a
7078 BT MEGCHELEN

Voor uw algemene vragen:
Telefoon: +31(0)315 377777
Email: info@erfgoedlandfort.nl

Persvragen

stichting Erfgoed Landfort is zeer verheugd over passende publiciteit die een gunstige bijdrage levert aan de zichtbaarheid, naamsbekendheid en aandacht voor Huis Landfort in het bijzonder, en historische buitenplaatsen in het algemeen.
Een verzoek voor een persoonlijk interview kunt u aanvragen middels onderstaand contactformulier.  Wilt u de naam van uw uitgave of media vermelden en uw interessegebied (bijvoorbeeld landhuis, moestuin, collectie, historie, educatie, overig).

ACQUISITIE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Bereikbaarheid

Met de auto
Indien u in het bezit bent van een navigatiesysteem, kunt u ons kantooradres (Landfortseweg 4a Megchelen) gebruiken.
Zonder navigatie kunt u de volgende routebeschrijving(en) volgen: Vanuit Arnhem (A12) zijn er twee gelijke mogelijkheden om sEL te bereiken. Route 2 is ook geschikt indien u vanuit Oost-Nederland via Doetinchem binnenkomt.

Route 1:
U volgt de A12/3 richting Oberhausen en neemt de afslag Emmerich-Ost. (U rijdt hierbij een korte afstand door Duitsland). Bovenaan de afslag gaat u linksaf en rijdt u door Netterden en neemt u de eerste weg rechts: Jonkerstraat. Steeds rechtdoor tot een T-splitsing met de Nieuweweg waar u rechtsaf gaat. Daarna neemt u de 1ste weg links naar de Uilenweg en bij de volgende T-splitsing linksaf naar de Zwanenburgseweg. Volgt u de bruine bordjes naar Huis Landfort. Aan het begin van de oprijlaan is een parkeerplaats. Het is dan nog 5-10 wandelen door het park naar het koetshuis en het Landhuis.
Route 2:
U neemt op de A12, richting Oberhausen, de afslag naar A18 Doetinchem/Enschede.
Na ca. 13 km neemt u afslag 4: Doetinchem Oost. Onderaan bij de stoplichten gaat u rechtsaf de N317 op richting Gendringen. Bij de eerstvolgende stoplichten gaat u rechtsaf richting N817 richting Gendringen. Bij de eerste rotonde neemt u de 2e afslag en op de volgende rotonde de 3e afslag. Na 10 km komt u bij een rotonde waar u de 2e afslag neemt (rechtdoor). Op de volgende rotonde neemt u de 3e afslag en komt op de Rijnweg. De eerste rotonde (bij het gemeentehuis) neemt u de eerste afslag. Bij de T-splitsing rechtsaf. U volgt de weg met een scherpe bocht naar links en na 750 m gaat u rechtsaf de Zwanenburgseweg op. Volgt u de bruine bordjes naar Huis Landfort. Het is dan nog 5-10 wandelen door het park naar het koetshuis en het Landhuis.

Op de Fiets

Fietsers zijn toegestaan op de oprijlaan, er is een ruim fietsenrek tegenover het Koetshuis.

Parkeren

Vlak voor de oprijlaan is voldoende gratis parkeergelegenheid voor auto’s. Vanaf deze parkeerplaats is het ca. 5-10 minuten wandelen naar het landhuis en het koetshuis.

Openbaar vervoer

Vanaf station Arnhem Centraal stapt u in de trein naar Winterswijk. U stapt uit op station Terborg (40 min) en neemt de Arriva buurtbus 195 richting Megchelen/Ter Voert (25 min). Vanaf bushalte Ter Voert wandelt u in ca 30 minuten naar Huis Landfort.
Voor meer informatie:

Contact

Vul hieronder uw gegevens in: