Bekijk de uitzending

Bezoekmogelijkheden Huis Landfort

Voor groepen is het  mogelijk om een aanvraag voor een begeleide rondleiding op eigen te verkiezen tijdstip  te doen. U kunt hierover contact met ons opnemen via het contactformulier.

Voor individuele bezoekers organiseren we met enige regelmaat inspirerende activiteiten, die via deze website en diverse mediakanalen bekend gemaakt worden. Zodra openingstijden en boekingsmogelijkheden worden vastgesteld of zich verder uitbreiden, vindt u alle informatie hierover op de pagina Bezoeken.

Nieuws

Een drukke zomer op Huis Landfort

Een drukke zomer op Huis Landfort

In deze nieuwsbrief vindt u de vacature voor mijn opvolger, we zoeken namelijk een nieuwe directeur voor stichting Erfgoed Landfort. Er vonden al enkele succesvolle evenementen plaats en op de planning staan nog onder meer het theaterstuk ‘Ik, alleen’ en de Open Monumentendag. Kortom, er is weer van alles gaande! 

Lees meer
De werkkamer van Johann Albert Luyken

De werkkamer van Johann Albert Luyken

Op de eerste etage van het landhuis op Huis Landfort bevindt zich de werkkamer van Johann Albert Luyken. Op de kamerdeur hangt een zwart gekleurd ovaal houten bordje waarop met sierlijke letters Doctor Luyken is geschilderd.

Lees meer
Kleurrijke bloemperken op Huis Landfort

Kleurrijke bloemperken op Huis Landfort

Maar liefst drieduizend planten kregen afgelopen maand een plekje in de ronde bloemperken op Huis Landfort. De tuinmedewerkers en vrijwilligers waren er anderhalve week druk mee, maar nu zijn de tuinmedaillons weer klaar voor de zomer.

Lees meer

In de pers